Klanten- / Retourservice

Bestelling retourneren

Indien u niet tevreden bent over het artikel, heeft u het recht om binnen 30 werkdagen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Om dit proces te versnellen en een retournummer te verkrijgen, raden wij u aan onze klantendienst te contacteren via e-mail of telefonisch.

Retourneren van de artikelen moet :

  • compleet en in de originele verpakking naar het door de klantendienst vermelde adres
  • in nieuwe staat voor een nieuwe verkoop
  • met alle accessoires 

Gratis retourzending
 
Retourneer uw artikelen gratis als u kiest voor een terugbetaling in de vorm van een tegoed. 

Het tegoed zal binnen 72 uur na ontvangst van uw retour in het magazijn in Frankrijk op uw account zichtbaar zijn. 

De optie van een tegoed wordt alleen aangeboden op het moment van de retouraanvraag als de waarde van uw geretourneerde artikelen hoger dan €15 is. Voor retourneringen van artikelen met een waarde hoger dan €20, wordt het tegoed opgedeeld in bonnen van €20 en €50, vervolgens het resterende bedrag.  De tegoeden zijn 4 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum. Na deze 4 maanden zal het tegoed automatisch worden terugbetaald, na aftrek van de leveringskosten.

De tegoeden kunnen niet worden opgedeeld of omgeruild. Als het bedrag van een volgende bestelling lager is dan het tegoedbedrag, gaat het resterende bedrag verloren na de bestelling. 

Bij bestellingen betaald met een tegoed en bijbetaald met een alternatieve betaalwijze (bankpas, PayPal, etc.) zal eerst de alternatieve betaalwijze worden terugbetaald, hetzelfde bedrag dat op deze wijze betaald is wordt ook uitgekeerd. Het resterende bedrag wordt in de vorm van een tegoed uitgekeerd waarvan de geldigheid hetzelfde blijft als voor het gebruik van het tegoed.  
 

Ons advies

U draagt de kosten alsmede de aansprakelijkheid in het geval van verlies of schade bij het retourzenden. Wij raden u aan het pakket per aangetekende zending terug te sturen met een bewijs van aflevering of met een track&trace nummer waarop retouradres, datum en pakketnummer duidelijk zichtbaar zijn.

Neem contact op met de Klantendienst voor meer informatie:
België: maandag t/m vrijdag, 9:00 - 18:00 telefoonnummer: +32 (0)28086611 
Nederland: maandag t/m vrijdag, 9:00 - 18:00 telefoonnummer: +31 (0)208085903