Meest gestelde vragen

Hoe is het mogelijk dat u zulke lage prijzen kunt vragen?

Wij bouwen elke dag een vertrouwensband op met de grootste Mode- en Decoratiemerken. Deze merken hebben af en toe, door verschillende redenen, voorraad over en beslissen om deze voorraad aan ons door te verkopen tegen gereduceerde prijzen. 
Brandalley geeft u het hele jaar voordeel met deze goedkope prijzen door de kortingen die zij verkrijgen op de verkoopprijzen. 

Zijn uw artikelen werkelijk authentiek?

Ja. Wij garanderen u dat alle artikelen op onze site nieuw zijn, aangeboden worden in de originele verpakkingen en gemaakt worden volgens de standaard kwaliteitsrichtlijnen van de grootste merken.

Bestaan er ook winkels en een papieren catalogus van Brandalley?

Nee. Wij hebben de keuze gemaakt voor 100% internet om dichter bij uw behoeftes en verwachtingen te zijn. Dankzij internet:

  • - heeft u toegang tot onze tijdelijke privéverkopen waar u zich ook bevindt,
  • - kunt u in alle rust 7 dagen per week en 24 uur per dag shoppen,
  • - ontdekt u meteen onze nieuwe leveringen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen een periode van 3 dagen tot 4 weken. De precieze leveringstermijn zal tijdens het bestelproces bekend worden gemaakt. 

Hoe retourneer ik een artikel waar ik niet tevreden mee ben?

Als u niet tevreden bent met de door u ontvangen artikelen, dan beschikt u over een termijn van dertig (30) dagen na de leveringsdatum van uw bestelling om deze te retourneren. Voor een betere afhandeling van uw dossier, stellen wij voor om contact op te nemen met onze Klantendienst om een retournummer te verkrijgen.   

België: maandag t/m vrijdag, 9:00 - 18:00 op  +32 (0)28086611 
Nederland: maandag t/m vrijdag, 9:00 - 18:00 op +31 (0)208085903