Mijn bestelling registreren

Leveringstermijn

De gemiddelde levertijd vanaf de verwerking van uw bestelling en de verzending ligt tussen 2 werkdagen en 3 weken. Het vervoer en de aflevering bij het bezorgadres door het transportbedrijf is niet meegerekend (ongeveer 2 tot 3 dagen).

Wat houdt deze levertermijn in?

Een gedeelte van ons assortiment wordt ingekocht bij de leverancier. Deze producten zijn in voorraad en worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Het andere gedeelte van ons assortiment is gereserveerd bij onze partners en wordt door onze inkopers bij onze leveranciers na de verkoop besteld. Doordat wij deze optimale bestelhoeveelheden toepassen, kunnen wij u de beste prijzen bieden. Onze leveranciers staan vervolgens in voor de bevoorrading van de magazijnen van  BrandAlley. Na ontvangst en registratie door onze logistieke medewerkers wordt uw bestelling voorbereid en binnen 10 tot 20 dagen na de besteldatum verzonden.

De verwachte termijn waarbinnen uw order wordt bezorgd is afhankelijk van de voorraad van de bestelde artikelen.

Tijdens het bestelproces heeft u een overzicht van de bezorgtermijn. Deze informatie staat onderaan de pagina van "Uw Winkelmandje" vermeld.

24u verzending
 
Wanneer bij de door u bestelde producten "24u" staat vermeld, wordt de bestelling binnen 24u vanuit Frankrijk verzonden.