Logo Retour GRATIS TERUGZENDEN

Terugkeer gratis uw artikelen minder dan 30 dagen

Stuur gratis uw artikelen terug door te kiezen voor terugbetaling in de vorm van tegoed bij het registreren van uw terugzending in "Mijn Account"

De terugzendingen moeten worden gedaan worden via LA POSTE OF MONDIAL RELAY GEBRUIK MAKEND VAN prepaid label voorzien voor uw terugzendingsaanvraag.

Het tegoed is binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour beschikbaar in uw account

De optie tegoed is beschikbaar op het moment van het terugzendingsverzoek alleen als de som van de waarden van de geretourneerde artikelen meer dan € 15 is. Voor een terugzending hoger dan € 20, zal het tegoed verdeeld worden in coupures van € 20 en € 50, daarna het resterende saldo.

Alleen artikelen verzonden in Kiala, SoColissimo, Colizen Chronopost en Chrono Relais kunnen voorwerp uitmaken van een tegoed vergoeding.
De activa zijn geldig 4 maanden na uitgifte. Na deze 4 maanden wordt u automatisch terugbetaald, na aftrek van de terugzendingskosten (€ 4,99 voor een terugkeer via een Kiala relais en € 5,60 voor een Colissimo retour).

De activa zijn niet deelbaar noch inwisselbaar. Indien het bedrag van uw volgende bestelling minder is dan het bedrag van het tegoed, gaat het restbedrag verloren na de bestelling.
Elke bestelling betaald met een tegoed gevolgd door een alternatieve betalingswijze (kredietkaart) wordt eerst terugbetaald volgens de alternatieve betalingswijze, en dit ter grootte van het bedrag dat via deze manier werd betaald. Het resterende bedrag zal worden terugbetaald met een tegoed waarvan de geldigheid gelijk zal zijn aan het gebruikte tegoed tijdens de geplaatste bestelling.

image retour